verhuur
onderhoud
vulstation
Sealteam

 PADI (Junior) Open Water Diver Opleiding

Wil je je eerste duikbrevet gaan halen, dan volg je de PADI Open Water Diver opleiding.

Als beginnend duiker kost het soms even tijd om te wennen aan de omgeving onderwater. Die tijd wordt je optimaal gegund. Op een ontspannen manier leren duiken, in je eigen tempo is voor ons het belangrijkst. Moderne lesmaterialen en methoden ondersteunen je hierbij, net zover als je zelf wilt gaan.

De lessen worden verzorgd in kleine groepen of privé, wat je prettig vindt. Wil je een versnelde opleiding of om de 2-weken les of kan je alleen op doordeweekse dagen of kan je door je werk niet elke week komen? Dan passen wij je lesdata en tijden daarop aan. Ga je op vakantie en wil je daar je opleiding afronden? Dat kan, je volgt je theorie- en zwembadlessen bij ons en je buitenwaterduiken op je vakantie bestemming.   

Je leert alle basis vaardigheden en technieken om zelfstandig overal ter wereld samen met je buddy te kunnen duiken! Uiteraard dien je de nodige theorie je eigen te maken. Door middel van een theorieboek, zelfstudie en dvd vergroot je voor elke zwembad les je kennis. En via email kan je hierover vragen stellen.

De cursus is verdeeld over vijf avonden, eerst krijg je een theorieles, gevolgd door een praktijkles in het zwembad. Aan het eind van de 1e avond zweef je al vrij door het diepe gedeelte van het zwembad. Na de zwembadduiken en het maken van een kennistoets ga je nog vier buitenwaterduiken maken.

Vereisten:
•  leeftijd vanaf 15 jaar, vanaf 10 jaar (Jr. Open Water of route via
Sealteam/Jr. open water)
•  redelijke zwemvaardigheid (zwemkleding meenemen)
•  normale gezondheid en conditie (duikmedische keuring aanbevolen)

De cursusprijs is € 449,- per persoon. Incl. lesmateriaal, de theorielessen, de praktijklessen in het zwembad en het buitenwater en duikmateriaal. En natuurlijk je brevetaanvraag en je PADI brevet pasje. Exl. duikbril, snorkel en vinnen. Het is ook mogelijk de theorie via  PADI E-Learning online te doen!

Open Water Diver Privé Cursus
Voor mensen die geen reguliere cursus kunnen of willen volgen is het ook mogelijk om alleen of met z'n 2en een privé cursus te volgen op de data, die in overleg met de duikschool worden afgesproken. Erg handig voor mensen die onregelmatig werken of liever niet in een groep les krijgen. De privé Open Water cursus is er vanaf € 639,- p.p.

Het versnelde traject: in plaats van de gebruikelijke 6 weken is het mogelijk de cursus in 3 weken af te ronden! Dit betekent niet dat er onderdelen worden weggelaten, het programma is een stuk compacter en meer privéles gericht. Cursuskosten € 595,- p.p.

Padi Open Water Diver Referral/Verwijzingscursus
Heb je al plannen voor een vakantie naar een land waar je mooi kunt duiken? Dan kun je ook een PADI Open Water referral volgen. Je volgt dan de 5 theorie - en 5 zwembadlessen bij ons en de 4 buitenduiken bij een duikschool op je vakantie bestemming. Je hoeft dan tijdens je vakantie niet in de boeken te duiken! Cursusprijs € 349,- per persoon, incl. lesmateriaal en duikmateriaal, excl. duikbril, snorkel en vinnen.

Open Water Diver Plus Cursus
Deze cursus is de Open Water cursus aangevuld met twee extra zwembadlessen en twee extra buitenwaterduiken. Dat is speciaal bedoeld voor mensen die er maar geen genoeg van krijgen, of die meer “watertijd” willen hebben, of nodig hebben, om te kunnen wennen en zich zeker te voelen. De extra zwembaduren plannen we voorafgaand aan brevettering, de extra buitenduiken in principe juist daarna, zodat het echte ervaringsduiken zijn: geen oefeningen meer, maar enkel relaxed rondkijken en genieten met iemand die vertrouwd is en de weg weet. De keuze voor Open Water Diver Plus kun je op elk moment maken, ook nog als je al begonnen bent in een gewone Open Water Diver-cursus. Hieraan zijn wel extra kosten aan verbonden.

Inhaallessen
Cursisten die een les missen vanwege bijvoorbeeld verjaardag, feest/bruiloft, kunnen deze inhalen. De kosten daarvoor zijn € 47,50 per zwembad, theorieles of per buitenduik.

Geslaagd en nu?
Heel belangrijk is het om na het behalen van je brevet, ervaring op te doen door daadwerkelijk te gaan duiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Duikcentrum T&O Duiksport en Duikteam BWO Purmerend. Na het behalen van het brevet is iedere nieuwe Openwater duiker automatisch en gratis, twee maanden lid van Duikteam Beleef de Wereld Onderwater Purmerend.

Voor meer informatie/andere datum/inschrijven: mail of print het inschrijfformulier uit.

 Startdata 2021  Startdata 2021
  10 januari   25 juni
  24 januari   20 augustus
  31 januari   27 augustus
   7 februari    3 september
   6 maart  10 september
  20 maart  17 september
   3 april   1 oktober
  17 april   8 oktober
  14 mei  29 oktober
  21 mei  12 november
   4 juni  26 november
  18 juni  17 december

©T&O DUIKSPORT 14-04-2021

 

 

     Impuls 159

1446WE Purmerend

06-53462028

info@to-duiksport.nl

 

Ga naar onze Facebook pagina