verhuur
onderhoud
vulstation
Sealteam

 PADI (Junior) Open Water Diver Opleiding

Wil je je eerste duikbrevet gaan halen, dan volg je de PADI Open Water Diver opleiding. Aan het einde van de cursus beschik je over de vaardigheden en kennis om bij jouw in de omgeving of in het buitenland te duiken.

Als beginnend duiker kost het soms even tijd om te wennen aan de omgeving onderwater. Die tijd wordt je optimaal gegund. Op een ontspannen manier leren duiken, in je eigen tempo is voor ons het belangrijkst.

De lessen worden verzorgd in kleine groepen of privé, wat je prettig vindt. Wil je een versnelde opleiding of om de 2-weken les of kan je alleen op doordeweekse dagen of kan je door je werk niet elke week komen? Dan passen wij je lesdata en tijden daarop aan.

De cursus is verdeeld over vijf avonden, een theorieles, gevolgd door de praktijkles in het zwembad. Aan het eind van de 1e avond zweef je al vrij door het diepe gedeelte van het zwembad. Na de zwembadduiken en het maken van een kennistoets ga je nog vier buitenwaterduiken maken.

Voordat je aan de PADI Open Water duikcursus mag deelnemen, zijn de volgende punten belangrijk:
•  minimale leeftijd van 15 jaar, (voor junior Open Water Diver 10 jaar of route via
Sealteam/Jr. open water)
•  over goede zwemvaardigheden beschikken
•  in een goede gezondheid verkeren (medische verklaring is vereist)

De standaard Open Water Diver duikopleiding compleet is € 580,- per persoon. Incl. de theorie lessen, de praktijklessen in het zwembad en het buitenwater en duikmateriaal en de brevet aanvraag voor je PADI E-card. Exclusief: duikmasker, snorkel en vinnen.

Wil je starten met duiken, schrijf je in via email of print en vul het inschrijfformulier in en maak een afspraak.

Prive duiklessen zijn in overleg altijd mogelijk, neem voor data en kosten contact met ons op.

Het is ook mogelijk om bij T&O Duiksport alleen je PADI OWD theorie & zwembadmodules te volgen. De Padi Open Water Diver Referral/Verwijzingscursus
Dit houdt in dat je alleen je theorie & zwembadlessen bij ons volgt. Je buitenwaterduiken maak je af op je vakantie bestemming. Je hoeft dan tijdens je vakantie niet in de boeken te duiken! Cursusprijs € 450,- per persoon, incl. lesmateriaal en duikmateriaal, excl. duikbril, snorkel en vinnen.

Open Water Diver Plus Cursus
Deze cursus is de Open Water cursus aangevuld met twee extra zwembadlessen en twee extra buitenwaterduiken. Dat is speciaal bedoeld voor mensen die er maar geen genoeg van krijgen, of die meer “watertijd” willen hebben, of nodig hebben, om te kunnen wennen en zich zeker te voelen. De extra zwembaduren plannen we voorafgaand aan brevettering, de extra buitenduiken in principe juist daarna, zodat het echte ervaringsduiken zijn: geen oefeningen meer, maar enkel relaxed rondkijken en genieten met iemand die vertrouwd is en de weg weet. De keuze voor Open Water Diver Plus kun je op elk moment maken, ook nog als je al begonnen bent in een gewone Open Water Diver-cursus. Hieraan zijn extra kosten aan verbonden.

Inhaallessen
Cursisten die een les missen kunnen deze inhalen. De kosten daarvoor zijn € 55,= per les.

Geslaagd en nu?
Heel belangrijk is het om na het behalen van je brevet, ervaring op te doen door daadwerkelijk te gaan duiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen T&O Duiksport en het Duikteam Beleef de Wereld Onderwater.

ŠT&O DUIKSPORT 08-01-2024

 

 

Harlingenlaan 25

1131JP Volendam

06-53462028

info@to-duiksport.nl

 

Openingstijden:

Maandag, Dinsdag, Woensdag en Zaterdag op afspraak.

Donderdag: 15.00-18.00

Vrijdag: 15.00- 21.00

 

 

Ga naar onze Facebook pagina