verhuur
onderhoud
vulstation

Digitale Onderwater Fotografie  (DUP)  Zet de tijd stil en laat je foto's aan anderen zien!

Hoe vaak heb je al onder water iets vast willen leggen voor jezelf of vrienden en familie? Of hoe vaak heb je dat al geprobeerd en was het resultaat toch niet wat je verwachtte? De Digital Underwater Photographer (DUP) specialty van Padi leert je de basisprincipes van onderwater fotografie.

Macro, groothoek, kunstlicht en natuurlijk licht, compositie en dergelijke komen aan bod in een theorieles. Daarna volgen praktijkoefeningen in zowel binnen- als buitenwater en er wordt afgesloten met een nabespreking van alle foto’s.

Deze cursus opent een nieuwe wereld voor niet alleen jezelf, maar voor iedereen met wie je je foto’s deelt! Zet de tijd stil met een onderwatercamera en je vertelt een verhaal dat zelfs niet-duikers kunnen begrijpen.

Of je nu alleen vakantiefoto's maakt of dat je een volleerd fotograaf bent, de cursus PADI Onderwaterfotografie brengt je de basis bij voor het nemen van foto's onder water, met speciale nadruk op praktijktechnieken.

Na het volgen van deze cursus, bent je bekend met de basistheorie van onderwaterfotografie en weet je hoe je de camera en flitser moet instellen om in diverse omstandigheden geslaagde opnamen te maken.

Wat heb je nodig:

  • Je bent in het bezit bent van een (Jr.) PADI Open Water Diver of een ander kwalificerend brevet en minimaal 10 jaar oud.
  • Je beschikt over een digitale camera met onderwater huis en liefst ook een flitser en een duikuitrusting (belangrijk voor de praktijkopdrachten, de duikuitrusting kan je huren bij ons)
  • De cursus bestaat uit een theoriegedeelte en twee praktijkduiken.

Voor meer informatie/inschrijven: mail of print het inschrijfformulier uit. Wij nemen dan contact met je op voor de cursusdata.

 

 

                                                                                                                               ŠT&O DUIKSPORT 14-04-2021