DUIKSHOP T&O DUIKSPORT
In de Duikwinkel kunt u rekenen op een uitgebreid en persoonlijk advies!

Duikcentrum T&O Duiksport verkoopt een groot assortiment zwem-, snorkel- en duikartikelen van topmerken. U kunt ook via internet bij ons bestellen. Na ontvangst van uw betaling versturen wij het naar uw adres. De verzendkosten zijn afhankelijk van uw bestelling en gewicht.

Heeft u interesse in een product, neem dan contact met ons op voor een passende aanbieding of voor het maken van een afspraak.

 
Voor volwassenen en voor kinderen. We hebben de basissets (masker+snorkel+vinnen) in verschillende kleuren vanaf maat 27 t/m XXL.
 
 
Heeft u een bril met sterkte? U kunt de duikbril met de bijbehorende glazen bestellen.
 
 
Wij nemen graag de tijd voor u. De aankoop van duikmaterialen is veelal een aanschaf voor een lange periode. Bij aankoop van een volledige duikuitrusting, maken wij een zeer passende en voordelige aanbieding!

OCEAN REEF SNORKELMASKERS ARIA

in diverse kleuren

Erkend Dealer voor Noord-Holland van vele bekende merken:
  • Apeks,  Aqualung, Atomic, Camaro,  Cressi, Fourth Element,  Mares,   Oceanic, Ocean Reef, Sealife Camera's, Sea&Sea,  Suunto, Tusa, etc...

Bij  Duiklinks  vindt u links naar de verschillende merken voor uitgebreide uitleg over de snorkel- en duikmaterialen.

 

Impuls 159  Purmerend

0299-476027

06-53462028 

Duikbrillen, snorkels, rails, haken. clips, etc.

Atomic,  Aqualong, Cressi,  Mares, Ocean Reef, Tusa.

Diverse snorkel- en duiksets!     Volwassen en kindermaten.

Maskers vanaf  € 32,50

Snorkels vanaf € 12,50

Sets vanaf  € 39,50

Duikbril op sterkte kunnen wij bestellen. Hiervoor is het nodig dat u de oogmeting/recept van de opticien of oogarts meeneemt.

Suunto computer EON CORE

 

Diverse boeken over Duiken en de onderwaterwereld.   Met schitterende foto's!

   

PADI Opleidingspakketten (dvd kits)

  • PADI Openwater

  • Sealteam

  • Advanced

  • Rescue

  • Nitrox, etc..

 
Slate A-5  met potlood en elastiek.    € 12,50

Deco boei 130 cm lang.  De flexibele strip onderaan voorkomt dat de lucht uit de boei ontsnapt. Wordt geleverd met handig meeneem zakje. vanaf € 39,-

   

Introductie Duik Cadeaubon:

                   € 39,00

 

Vulkaart voor je perslucht vullingen 

10 x je fles vullen  voor € 25,-

Ursuit Droogpakken (maat pakken)

●Materiaal: trilaminaat met Cordura fineer● Ergonomisch ontworpen 5 mm neopreen cap met dubbele gezichtsseal, geschikt voor zowel standaard als volgelaatsmaskers ● Draaibare inflator vermindert de spanning op de slang ● Ge´ntegreerde lussen voor het gemakkelijk uithangen en drogen ● Telescoop-model torso. Door de ge´ntegreerde bretels en de kruisband werkt het pak ergonomisch als aparte jack en broek ● Rits aan voorzijde voor het eenvoudig zelfstandig aantrekken, afgedekt met ritsbescherming tegen vuil en zand ● Taps toelopende latex polsseals ● Pockets aan weerszijde ● Rug- en zitvlakverstevigingen ● 5 mm neopreen schoenen met latex buitenkant verminderen de behoefte aan extra isolatie. Inclusief bevestiging voor hielstrap ● Met luxe draagtas.

Ursuit Heavy light lady

Ursuit Cordura lady

> boven

ęT&O DUIKSPORT 14-04-2021