verhuur
onderhoud
vulstation
Sealteam
 

PADI Discover Scuba, kennismakingsles met duiken!

Heb je nog nooit gedoken en wil je ervaren hoe het is om te ademen onderwater? Kom dan een een introductieles bij ons volgen!

We beginnen de avond met een uitleg over een aantal duiktechnieken. Je krijgt ook een voorproefje van wat je onder water allemaal zou kunnen zien en beleven.

Direct daarna begint de duik in het zwembad, je gaat een aantal oefeningen uitvoeren en je verkent onderwater het zwembad. Relaxed rondzweven in het water! Na afloop heb je nog de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met zowel mede introduikers als ons team. 

Iedereen vanaf 8 jaar en die kan zwemmen is welkom. Zorg zelf voor zwemkleding en een handdoek, wij doen de rest!  De kosten voor een introductie duikles zijn € 32,50 per persoon.

Het doel van de Discover Scuba cursus is om niet-duikers te laten deelnemen aan een uitgebreide persluchtduik onder begeleiding van een instructeur. Je ontdekt op een veilige en plezierige manier de duiksport. En misschien ga je hierna op je volgende vakanties niet alleen de wereld bovenwater ontdekken maar ook de wereld onderwater!

Wil je naast de zwembadduik ook een buitenwaterduik ervaren dan is er de PADI Discover Scuba Diving.

Ga je na deze introduik de PADI Open Water Diver bij ons volgen dan verminderen wij het cursus bedrag met € 32,50.

Als de onderstaande data niet uitkomen, kun je ook een afspraak maken voor een privé proefduikles in het zwembad op een andere datum. Kosten hiervan zijn € 45,00 per persoon.

Voor meer informatie/andere datum/inschrijven: mail of print het inschrijfformulier uit.

Planning  2018
  12 januari
  26 januari
   2 februari
  16 februari
   9 maart
  23 maart
   6 april
  20 april
   4 mei
  25 mei
   1 juni
   8 juni

ŠT&O DUIKSPORT 14-01-2018